Mobile menu

Supply of R&D

All along the development of a new product or the improvement of an existing product, the Carnot institute Qualiment® accompanies you in your innovation project. The themes covered by the research teams of the Carnot institute Qualiment® offer you an interdisciplinary and integrated approach of food.

Besides, the research carried out matches with the whole TRL (Technology Readiness Level) scale; we offer both pure research projects and industrial application projects.

trl

(A) Mécanistique
(B) Formulation
(C/D) Optimisation/Transposition
(E) Homme
 

(1) Effets des nutriments sur le métabolisme
(2) Caractérisation et identification de molécules aromatiques
(3) Impact de la structure des aliments sur la biodisponibilité des nutriments et arômes
(4) Optimisation des procédés agroalimentaire : conservation propriétés et éco-conception

 

(5) Formation de l'image sensorielle
(6) Etude du comportement du consommateur
(7) Etudes nutritionnelles volontaires sains

 

 

jQuery(document).ready(function(e) { jQuery('img[usemap]').rwdImageMaps(); });